Selecteer een pagina

Over NutsZaken

NutsZaken is uw onafhankelijke adviseur op het gebied van energie, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Heeft u behoefte aan advies over uw huidige energiecontract? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een overstap naar een andere energieleverancier? Bij NutsZaken bent u aan het juiste adres. Ook voor informatie over groene en duurzame energie, energiebesparende maatregelen en bijbehorende subsidies kunt u terecht bij NutsZaken.

Eén vertrouwd gezicht voor al uw energiezaken. Persoonlijk, transparant en betrouwbaar. Dat is waar ik voor sta. De energiemarkt kent al ruim tien jaar geen geheimen voor mij. Door de nodige opleidingen, trainingen en werkervaring bij twee van Nederlands bekendste energieleveranciers, heb ik alle ins en outs van de branche leren kennen. 

Dankzij een gezonde dosis ondernemerslust en de wens om onafhankelijker te kunnen werken, ben ik in 2018 gestart met  NutsZaken. Daardoor kan ik meer aandacht besteden aan een goede relatie met u als klant. Met een onafhankelijk aanbod van energieproducten, duurzame oplossingen en leveranciers, bied ik u advies en service op maat. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Want de energiemarkt is altijd in beweging. Bij veranderingen die interessant zijn voor u, neem ik contact met u op. Zoals het hoort!